Sklejsemodel Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć wszystkim Janusz z tej strony. Zajmuje się modelarstwem okrętowym ale redukcyjnym głównie ale naszło mnie żeby zbudować coś bardziej mobilnego, Postanowiłem się u Was zarejestrować i pokazać relację z budowy modelu pływającego jako RC. Może komuś się spodoba i skorzysta więcej osób. Poza tym ja się czegoś nauczę o znawców tematyki RC. Pozdrawiam Janusz B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 To jeszcze tylko skąd jesteś i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklejsemodel Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć Konrad. A fakt. Nie napisałem. Krasnystaw (południowy wschód 50 km od Lublina). Janusz B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No to bardzo proszę jeszcze raz przeczytać regulamin forum. W tej chwili profil się nie kwalifikuje do akceptacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklejsemodel Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 hmm. Trudno. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 6 godzin temu, Konrad_P napisał: bardzo proszę jeszcze raz przeczytać regulamin forum. Czy naprawdę to takie trudne. Tam są dosłownie dwa kluczowe zdania, poza tym regulamin powinno się znać żeby prawidłowo funkcjonować na tym forum i żeby w przyszłości nie mieć problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklejsemodel Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No i jest już duuuużo lepiej. Jeśli mogę Cie jeszcze prosić o to o co prosiłem w pierwszym poście czyli nie ma miasta Polska to będę wdzięczny. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi