Sklejsemodel Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć wszystkim Janusz z tej strony. Zajmuje się modelarstwem okrętowym ale redukcyjnym głównie ale naszło mnie żeby zbudować coś bardziej mobilnego, Postanowiłem się u Was zarejestrować i pokazać relację z budowy modelu pływającego jako RC. Może komuś się spodoba i skorzysta więcej osób. Poza tym ja się czegoś nauczę o znawców tematyki RC. Pozdrawiam Janusz B.
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 To jeszcze tylko skąd jesteś i będzie OK.
Sklejsemodel Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć Konrad. A fakt. Nie napisałem. Krasnystaw (południowy wschód 50 km od Lublina). Janusz B.
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 No to bardzo proszę jeszcze raz przeczytać regulamin forum. W tej chwili profil się nie kwalifikuje do akceptacji.
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 6 godzin temu, Konrad_P napisał: bardzo proszę jeszcze raz przeczytać regulamin forum. Czy naprawdę to takie trudne. Tam są dosłownie dwa kluczowe zdania, poza tym regulamin powinno się znać żeby prawidłowo funkcjonować na tym forum i żeby w przyszłości nie mieć problemów.
Konrad_P Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 No i jest już duuuużo lepiej. Jeśli mogę Cie jeszcze prosić o to o co prosiłem w pierwszym poście czyli nie ma miasta Polska to będę wdzięczny. Witaj na forum.
Rekomendowane odpowiedzi