tony1t Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Hce kupić to radyjko. To znaczy mam je tanio 250zł ale nie mogę znaleźć żadnych opinii o nim. Może miał ktoś z nim styczność byłbym bardzo wdzięczny. Ciekawi mnie też czy była by możliwość jakiś przeróbek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony1t Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 to to radyjko Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Radio lepsze od każdego hiteca... Perfekcyjnie wykonane. Nigdy mnie nie zawiodło. Jakie przeróbki masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamyczek_RC Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 To JR wiekowy ,bo wiekowy ,ale nawet dziś wybrał bym go zamiast hitecka. To radio było poprzednikiem X3810 albo jak ktoś woli 8103. Sporo funkcji i wykonanie lepsze pod kżdym względem od hitecka . Następny plus to mozliwość łatwej przeprowadzki na 2,4GHz wystarczy moduł wcz i odbiornik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony1t Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 Mam na myśli właśnie 2,4 i może jakieś dodatkowe kanały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.