capri3 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Jestem Zibi, modelami zajmuję się od lat 80-tych. Miałem później troszkę przerwy (wiadomo edukacja, praca, rodzina), ale około5 lat temu z powodu dłuższego L4 i nudów postanowiłem wrócić do hobby. Na pierwszy ogień poszły maszyny latające (drony i heli), ale definitywnie zostały sprzedane i skończyło się na 4 kołach po ziemi. A tak po prostu uwielbiam przy tym "grzebać". Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Poproszę tylko o poprawienie skąd jesteś na bardziej czytelną nazwę miasta i będziemy się witać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capri3 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Proszę bardzo, poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 I jest ekstra. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi