Ybami Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam! Gdzie kupic symulator z aparatura inny niz FMS ? Z góry dziękuje i pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Awatar :!: :evil: W sklepach Modelarskich np: http://www.rcskorpion.pl/index.php?cPath=164 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dzięki wielkie PS.Jak tu sie daje pomógł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Niejestem pewnien ale w tym dziale nieda sie chyba dac pomogl...A jesli sie da to pod postem w tym paksu obok PW,Nr gg itp ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Mozna kupic aparature e-sky z symulatorem Aerofly Professional Deluxe na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mozna kupic aparature e-sky z symulatorem Aerofly Professional Deluxe na allegro. Za ile ? A ta aparatura z FMS bedzie działała z APD :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 APD można kupić już za 400zł a real Flighta od 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A mozna APD sciągnąć? Aparatura z FMS bedzie działała z APD:?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 No wiesz taka co jest w zestawie z symkiem E-sky Możesz podac ten link do torrenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ybami, to nie jest forum warez ani inne, żebyś dostawał link do pirackiej wersji :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 APD można kupić już za 400zł a real Flighta od 500zł Tak? Gdzie? Jeśli na Allegro, to jesteś w stanie podać link do aukcji z taką ceną? and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Yyy raczej nie na allegro jak już to w sklepach modelarskich :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Awatar :!: :evil: W sklepach Modelarskich np:http://www.rcskorpion.pl/index.php?cPath=164 Albo mi się wydaje albo od upominania jest moderator. Mylisz sie - my jestesmy od upominania - oni tylko od przyozdabiania krawatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=164&products_id=481 Ok, nieprecyzyjnie zadałem pytanie. Chodziło mi o AFPD. and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jeszcze jedno słowo o ściąganiu i będzie po czerwonym krawacie.Niektóre posty usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie wiem dlaczego moje posty zostały usunięte -.- Przecież były na temat... aha rozumiem na forum tylko śmietanka modelarska może się wypowiadać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Przeczytaj kolego komentarz uzasadniający usunięcie postu a potem zadawaj pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Przeczytałem ale czy ja mówiłem skąd ma ściągnąć?????????????? Powiedziałem, że torrent (ups miało być jedno słowo ) ale nie podałem nawet linku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jak komuś powiesz żeby ukradł a nie powiesz gdzie to i tak sens słowa "ukradł" zrozumie.Więc zakończ już temat zanim będziesz mógł tylko czytać to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ok widzę, że zaszedłem pod skórę 1. Modek ma zawsze racje 2. Jeśli modek nie ma racji patrz pkt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.