cZyNo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ja myślę że Jacek juz był na zboczu i dlatego wie co mu potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 5 godzin temu, cZyNo napisał: Ja myślę że Jacek juz był na zboczu i dlatego wie co mu potrzeba. dokładnie tak, ale warto było zapytać kolegów z forum, o ich zdanie na ten temat, wszystkim bardzo DZIĘKUJĘ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Vento wczoraj poleciał na zboczu, wiatr umiarkowany, model powzmacniany węglem i dociążony ołowiemi, serwa wymienione na TG9MG. Model latał ładnie, tylko przy drugim krecie mino wzmocnienia zmiażdżyło mu dziób, ale latał dalej z tą harmoniką z przodu. Wniosek: nie jest źle, ale mogło by być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roro Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Hej, i czy są jakies filmy z oblotu takiego Vento ze wzmocnieniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi