Tomasz90 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam kolegów modelarzy mam pytanie jak robicie zegary pokładowe w makietach buduję spacewalker 2 1:4 z firmy sig na zawody i brakuje mi pomysłu jak wykonać takie zegary pokładowe może koledzy coś podpowiedzą to jest mój pierwszy model który buduję samodzielnie no i się przy tym uczę ale nie mam pomysłu jak je zrobić żeby to dość ładnie wyglądało z góry dzięki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 możesz się wzorować np na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz90 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ja mam dwie balsowe deski orginalnie wycięte i na nich chciałbym się posiłkować ale super dziękuję mam jakiś punkt zaczepienia będę próbował je zrobić sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi