Roro Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Cześć, zaczeło sie od oglądania na yt modeli samolotów rc i ich wypadkow Az po 2 tygodniach zapragnolem sam zaczac latać. 3 lata temu latalem mini dronem i helicopterem chinskim za 180 zł Czyli doswiadczenia nie mam. Chciałem kupić cos na start elektrycznego, ale poszukałem ogłoszeń i kupiłem Dehavilland DHC-2 Beaver 1620 z silnikiem spalinowym ASP 61. Model uzywany jeden sezon z dotartym silnikiem 2 taktowym. Musiałem parę drobnostek poprawić bo jeden zastrzał nie był zamocowany. Dokupiłem do tego aparature Flysky FS i6. Aparatura ma do mnie dotrzec lada moment i zaczynam nauke na symulatorze. Teraz trzymam kciuki aby go nie rozwalil od razu. Pozdrawiam z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Powodzenia...i dużo trenuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dobrze, że zacząłeś latanie od symulatora. Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Więcej rozbić na symulatorze, mniej w realu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi