mRqS Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 W imieniu organizatorów zapraszam na III Olsztynski Zlot Staruchow "Kormorany 2009". Staruchy to oczywiście stare szybowce w skali 1:1 (głównie polskie). Impreza odbędzie się w dniach 30-31 maja 2009 na Olsztyńskim lotnisku. Wszystkich serdecznie zapraszamy. Szczegóły niebawem na www.kormorany2008.xt.pl (tak, w adresie jest 2008). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam. Czy ktoś się wybiera na ten zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 lista uczestników latających rośnie. Mile widziani są wszyscy goście, zarówno latający jak i nie latający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jak uda mi się namówić Rodziców to wpadniemy albo w sobotę albo w niedzielę , a jak nie to sam wsiądę w autobus w sobotę rano i przenocuję u kuzynki i w niedzielę też będę. Jak bym był w sobotę rano to mogę pomóc przy organizowaniu . Marek, czy będzie można polatać modelami ? , bo bym wziął . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 To zależy od tego jaki będzie ruch w powietrzu. Generalnie jednak nie nastawiałbym się na latanie modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jak uda mi się namówić Rodziców to wpadniemy albo w sobotę albo w niedzielę , a jak nie to sam wsiądę w autobus w sobotę rano i przenocuję u kuzynki i w niedzielę też będę. Jak bym był w sobotę rano to mogę pomóc przy organizowaniu . Marek, czy będzie można polatać modelami ? , bo bym wziął . Wsiadaj w autobus z Zalewa do Olsztyna nie tak daleko Ja pewnie też się zjawię, grzechem było by nie wpaść mając do lotniska jakieś 25km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Może też bym sie pojawił Tylko nikłe szanse bo z Inowrocławia do Olsztyna jest troche drogi...lecz jak przekonam tatę to jestem na 100% zawsze chciałem zobaczyć z bliska pare szybowców jakich jeszcze nie widziałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Wstęp na lotnisko płatny czy wolny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.