mRqS Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 W imieniu organizatorów zapraszam na III Olsztynski Zlot Staruchow "Kormorany 2009". Staruchy to oczywiście stare szybowce w skali 1:1 (głównie polskie). Impreza odbędzie się w dniach 30-31 maja 2009 na Olsztyńskim lotnisku. Wszystkich serdecznie zapraszamy. Szczegóły niebawem na www.kormorany2008.xt.pl (tak, w adresie jest 2008).
msegen Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam. Czy ktoś się wybiera na ten zlot ?
mRqS Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 lista uczestników latających rośnie. Mile widziani są wszyscy goście, zarówno latający jak i nie latający
msegen Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jak uda mi się namówić Rodziców to wpadniemy albo w sobotę albo w niedzielę , a jak nie to sam wsiądę w autobus w sobotę rano i przenocuję u kuzynki i w niedzielę też będę. Jak bym był w sobotę rano to mogę pomóc przy organizowaniu . Marek, czy będzie można polatać modelami ? , bo bym wziął .
mRqS Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 To zależy od tego jaki będzie ruch w powietrzu. Generalnie jednak nie nastawiałbym się na latanie modelem.
GregorianR Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Jak uda mi się namówić Rodziców to wpadniemy albo w sobotę albo w niedzielę , a jak nie to sam wsiądę w autobus w sobotę rano i przenocuję u kuzynki i w niedzielę też będę. Jak bym był w sobotę rano to mogę pomóc przy organizowaniu . Marek, czy będzie można polatać modelami ? , bo bym wziął . Wsiadaj w autobus z Zalewa do Olsztyna nie tak daleko Ja pewnie też się zjawię, grzechem było by nie wpaść mając do lotniska jakieś 25km.
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Może też bym sie pojawił Tylko nikłe szanse bo z Inowrocławia do Olsztyna jest troche drogi...lecz jak przekonam tatę to jestem na 100% zawsze chciałem zobaczyć z bliska pare szybowców jakich jeszcze nie widziałem xD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.