tombrzus Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam Modelarską Brać! Mam na imię Tomek, mam 58 lat, mieszkam w Warszawie (Warszawa oraz Nowa Iwiczna k. Piaseczna). Do aktywnego modelarstwa powróciłem po latach pauzowania. Poprzednio aktywnie działałem w łódkach RC w klasach F1, F1E, F3 i FSR oraz samochodach elektrycznych a teraz skłaniam się bardziej w kierunku oderwania od ziemi. Z przyjemnością obserwuję wiele ciekawych wątków na forum. Przedstawiając sie w tym szczególnym dniu składam wszystkim Forumowiczom serdeczne życzenia miłych Swiąt i pomyslności (z uwzględnieniem również wątku modelarskiego) w nadchodzącym 2009r. Tomek
tombrzus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam i serdecznie dziekuje za zauwazenie "w gronie". Chłopcy rosną ale chłopcami ze swoimi pasjami pozostaja (modelarstwo, motocykle, nurkowanie, żeglarstwo, film, foto etc.). I tak trzymac! Tomek
badgers Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam w rodzinie, ze mną jest tak samo.
tombrzus Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ważne to wybrać odpowiednią Rodzinę, myslę, że modelarska nie jest zła Dzieki za posta. Tomek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.