tombrzus Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam Modelarską Brać! Mam na imię Tomek, mam 58 lat, mieszkam w Warszawie (Warszawa oraz Nowa Iwiczna k. Piaseczna). Do aktywnego modelarstwa powróciłem po latach pauzowania. Poprzednio aktywnie działałem w łódkach RC w klasach F1, F1E, F3 i FSR oraz samochodach elektrycznych a teraz skłaniam się bardziej w kierunku oderwania od ziemi. Z przyjemnością obserwuję wiele ciekawych wątków na forum. Przedstawiając sie w tym szczególnym dniu składam wszystkim Forumowiczom serdeczne życzenia miłych Swiąt i pomyslności (z uwzględnieniem również wątku modelarskiego) w nadchodzącym 2009r. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam rówieśnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam i serdecznie dziekuje za zauwazenie "w gronie". Chłopcy rosną ale chłopcami ze swoimi pasjami pozostaja (modelarstwo, motocykle, nurkowanie, żeglarstwo, film, foto etc.). I tak trzymac! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badgers Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam w rodzinie, ze mną jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ważne to wybrać odpowiednią Rodzinę, myslę, że modelarska nie jest zła Dzieki za posta. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witaj! Ta rodzina jest Super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.