tombrzus Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Witam Modelarską Brać! Mam na imię Tomek, mam 58 lat, mieszkam w Warszawie (Warszawa oraz Nowa Iwiczna k. Piaseczna). Do aktywnego modelarstwa powróciłem po latach pauzowania. Poprzednio aktywnie działałem w łódkach RC w klasach F1, F1E, F3 i FSR oraz samochodach elektrycznych a teraz skłaniam się bardziej w kierunku oderwania od ziemi. Z przyjemnością obserwuję wiele ciekawych wątków na forum. Przedstawiając sie w tym szczególnym dniu składam wszystkim Forumowiczom serdeczne życzenia miłych Swiąt i pomyslności (z uwzględnieniem również wątku modelarskiego) w nadchodzącym 2009r. Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Witam rówieśnika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombrzus Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Witam i serdecznie dziekuje za zauwazenie "w gronie". Chłopcy rosną ale chłopcami ze swoimi pasjami pozostaja (modelarstwo, motocykle, nurkowanie, żeglarstwo, film, foto etc.). I tak trzymac! Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
badgers Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Witam w rodzinie, ze mną jest tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombrzus Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Ważne to wybrać odpowiednią Rodzinę, myslę, że modelarska nie jest zła Dzieki za posta. Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Witaj! Ta rodzina jest Super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.