WiesBan Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dzień dobry. Mam na imię Wiesław mieszkam w Słubicach (lubuskie). Przygodę z modelarstwem rozpocząłem jeszcze w latach siedemdziesiątych w modelarni LOK przy spółdzielni mieszkaniowej. Latałem wtedy na uwięzi używając silników samozapłonowych. Później była dłu........ga przerwa a od trzech lat powoli powracam do hobby. Aktualnie mam kilka modeli głównie z napędem benzynowym. Preferuję modele o wielkości 2-2,2m. 3D nie latam ale staram się nauczyć a latam głównie na polu, którego właściciel nie ma nić przeciwko. Tyle o mnie na początek. Na forum zapisałem się, bo od długiego czasu na nie zaglądam i mi się podoba. Jeszcze raz witam wszystkich kolegów (koleżanki oczywiście jeżeli są, to witam w pierwszej kolejności). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Miło powitać na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi