Ikar Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam wszystkich i składam świąteczne życzenia wspaniałych podniebnych wzlotów. A jako drobny upominek pod choinkę chciałbym zaproponować Extra Świąteczny Projekt. Zrodził sie on z potrzeby zrealizowania czegoś lekkiego, małego i świątecznego (oczywiście również latającego) Pierwszy etap przygotowanie i wycięcie części. Bardzo istotną rolę pełni składnik NaHCO?. Temperatura wygrzewania 200'C Gotowe wypieczone elementy Klej CA w tym przypadku jest mniej przydatny. Głównym składnikiem kleju jest C12H22O11 lub C6H12O6 No i pora na zaprezentowanie modelu. Obecnie zastanawiam się nad wyposażeniem. Może jakieś propozycje... Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoath Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Kolpak z truskawki bym zrobil ... Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 NIesamowita konstrukcja :shock: :shock: :shock: Ja bym zaproponował na stery i lotki serwo-rodzynki. Producent bakaland. Bardzo dobrze sie sprawuja w tego typu modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 extra od razu widać że Edge taki mały żarcik Że też ja na to nie wpadłem... to ja poproszę "plany" modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ...jakby powiedział Czesio: SMAKOWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A myslalem ze to ja mam swira na punkcie modelarstwa. Musze pokazac te fotki kobiecie to nie bedzie mi gledzic ze uzalezniony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikar Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No i znalazła się pilotka Pozdrawiam - jeszcze świątecznie Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ikar, ...po przeszczepie??? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Wow! Piotrze humoru Ci nie brak. po przeszczepie??? Ciekawe jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ale opalona :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 a jaka drapiezna !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 a jaka drapiezna !!! ...pilota spożytkowała i rozgląda się za następnym... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Coś Ci sie folia pomarszczyła. Musisz ponaciągać żelazkiem, i na przyszłość lepiej oszlifuj konstrukcję Ale jak na 1 model może być! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.