Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko - jaka jest wysokość modelu przy złożonym stateczniku pionowym i szybowcu stojącym na ziemi?

Dłużej - jako że rodzina mi się powiększyła nie mam już tyle czasu co wcześniej. Kiedyś przesiedziałem na lotnisku modelarskim cały dzień, teraz jak już wrócę z pracy to się nie wybiorę bo zawsze jest coś innego do zrobienia. I tak cały rok mam na dachu założony bagażnik dachowy więc wymyśliłem żeby tam wozić piankowy motoszybowiec. Najpewniej będzie to Solius lub Heron Multiplexa. Moja trasa z pracy do domu to nieskończone pola, drogi którymi przejeżdza 5 samochodów na dzień, nic tylko zaparkować na poboczu, wystartować z ręki, wylatać pakiet i do domu. Takie nadgodziny ? Bagażnik to Thule Touring 700, wymiary wewnętrzne 219x60x35 cm, na szybowiec trzeba będzie zrobić prosty stelaż (rurki plastikowe plus izolacja) co też trochę przestrzeni zajmie. Ale chyba się model zmieści?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.