andru.grchw Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Cześć, jestem nowym użytkownikiem. Pojawiłem się tu ponieważ wszedłem w posiadanie modelu FUNTER wraz z aparatura FLYSKY FS I6. Moja pierwsza próba lotu zakończyła się klejeniem dziobu. Zacząłem grzebać po internetach i wyczytałem ze ta aparaturę można podłączyć do PC i trenować na symulatorach...Mam 40 lat i pochodzę z Warszawy. Od dziecka kleiłem modele plastikowe... szlify zbierałem na PZL Łoś i RWD 5bis :), potem nastąpiła długa przerwa...studia, praca, rodzina, dzieci... Moja żona postanowiła mi pomóc w powrocie do modelarstwa a moim marzeniem było RC...no i mam :) Liczę na waszą pomoc i proszę o wyrozumiałość jeśli swój post zamieszczę tam gdzie nie trzeba :) to nie złośliwość tylko roztargnienie. Dziękuję i Pozdrawiam!
Konrad_P Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witaj na forum. Fajnie że próbujesz w RC. Tu na forum jest mnóstwo relacji jak ludzie zaczynali. Warto poczytać to co podpowiadali starsi doświadczeni modelarze. Jak nic nie znajdziesz dla siebie to pisz co Cię boli.
Rekomendowane odpowiedzi