andru.grchw Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Cześć, jestem nowym użytkownikiem. Pojawiłem się tu ponieważ wszedłem w posiadanie modelu FUNTER wraz z aparatura FLYSKY FS I6. Moja pierwsza próba lotu zakończyła się klejeniem dziobu. Zacząłem grzebać po internetach i wyczytałem ze ta aparaturę można podłączyć do PC i trenować na symulatorach...Mam 40 lat i pochodzę z Warszawy. Od dziecka kleiłem modele plastikowe... szlify zbierałem na PZL Łoś i RWD 5bis :), potem nastąpiła długa przerwa...studia, praca, rodzina, dzieci... Moja żona postanowiła mi pomóc w powrocie do modelarstwa a moim marzeniem było RC...no i mam :) Liczę na waszą pomoc i proszę o wyrozumiałość jeśli swój post zamieszczę tam gdzie nie trzeba :) to nie złośliwość tylko roztargnienie. Dziękuję i Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witaj na forum. Fajnie że próbujesz w RC. Tu na forum jest mnóstwo relacji jak ludzie zaczynali. Warto poczytać to co podpowiadali starsi doświadczeni modelarze. Jak nic nie znajdziesz dla siebie to pisz co Cię boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi