BoKo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Mam na imię Bogusław, mieszkam w USA i zaczynam swoją drugą przygodę z modelarstwem lotniczym. Pierwsza miała miejsce ponad 50 lat temu, w bardzo dawnych czasach we Wrocławiu, w czasach nieśmiertelnego modelu szybowca "Jaskółka", w czasach, kiedy to na dźwięk słowa balsa zainteresowanym opadały szczęki po spojrzeniu na ceny. Druga przygoda właśnie się zaczyna! Emerytura ma swoje .... przyjemniejsze strony:-) Aktualnie czekam na przesyłkę z akcesoriami z Banggood (jeszcze 4 tygodnie) ale już majsterkuję w temacie. Znalazłem na Youtube wolno latający model do zrobienia z Depronu więc tnę i sklejam. Idzie mi tak bosko, że nawet nie zauważyłem, że zdążyłem się już pokaleczyć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witaj Boguś na forum. Proponuję popatrzeć na tą stroną motyasty.pl. Tu znajdziesz wiele modeli z depronu i dokładna instrukcję budowy. A i dobrze byłoby jeszcze uściślić z której części USA jesteś. USA to wielki kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoKo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witaj Konradzie. Uściślam - chwilowo (prawie 30 lat) mieszkam w Chicago i okolicach a jednocześnie jestem myślami w Polsce (to plany związane z powrotem do Ojczyzny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Jeśli Ci to nie przeszkadza to podmień w profilu Skąd: USA na Skąd: Chicago. Zamykam wątek bo to tylko powitalnia. Tu nie gadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi