Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś mi pomoże,mam mały problem.A mianowicie....mam w nadajniku ustawiony typ modelu ACROBATIC, w opcji MODEL SELECT mogę sobie bez problemu wybierać spośród  trzech zapisanych modeli.W momencie gdy zmienię w typ modelu np.GLIDER lub  ŚMIGŁOWIEC,to przy ponownym wyborze  typu ACROBATIC zapisane dane modelu nr.3 są wykasowane,i muszę ustawiać wszystko od  początku.Nie mogę z tym dojść do ładu,na pewno robię coś nie tak.....ale co ????????

20200608_125909.jpg

20200608_125930.jpg

Opublikowano

Nie mam już tego radia więc nie sprawdzę ale według mnie robisz błąd zmieniając typ modelu na inny gdy masz już ustawiony model w danym typie .

Zmieniając na heli masz inne przypisania kanałów bo tam jest tarcza i zapewne zmiana typu powoduje kasowanie poprzednich ustawień i tworzy nowy model od podstaw.

Tak mi się przynajmniej wydaje.

Opublikowano

UFFFF-problem rozwiązany,zajęło mi to bite 3 godziny.??.Dzięki Andrzej.

Można wybierać z 15-stu modeli,wybierając dowolny model i dowolny typ,i wszystko jest ok.?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.