yarecki61 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Może ktoś mi pomoże,mam mały problem.A mianowicie....mam w nadajniku ustawiony typ modelu ACROBATIC, w opcji MODEL SELECT mogę sobie bez problemu wybierać spośród trzech zapisanych modeli.W momencie gdy zmienię w typ modelu np.GLIDER lub ŚMIGŁOWIEC,to przy ponownym wyborze typu ACROBATIC zapisane dane modelu nr.3 są wykasowane,i muszę ustawiać wszystko od początku.Nie mogę z tym dojść do ładu,na pewno robię coś nie tak.....ale co ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie mam już tego radia więc nie sprawdzę ale według mnie robisz błąd zmieniając typ modelu na inny gdy masz już ustawiony model w danym typie . Zmieniając na heli masz inne przypisania kanałów bo tam jest tarcza i zapewne zmiana typu powoduje kasowanie poprzednich ustawień i tworzy nowy model od podstaw. Tak mi się przynajmniej wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 UFFFF-problem rozwiązany,zajęło mi to bite 3 godziny.??.Dzięki Andrzej. Można wybierać z 15-stu modeli,wybierając dowolny model i dowolny typ,i wszystko jest ok.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi