armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, Zgodnie z dobrym obyczajem parę słów o mnie. Buduje modele i latam z przerwami już ładnych parę lat. Przeszedłem na większe modele. Te mniejsze sa za nerwowe dla mnie. Uczestniczę też w projektach komercyjnych gdzie są wykorzystywane modele latające. Zawodowo zajmuję się kopaniem w sieci i serwery co by działały a czasem wale je łapą z góry i pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześc Armand! Cieszę się że teraz wszyscy skożystają z Twojej olbrzymiej wiedzy modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześc Armand!Cieszę się że teraz wszyscy skożystają z Twojej olbrzymiej wiedzy modelarskiej. Dziękuję. Będę się starał podpowiedać w tych dziedzinach w których mam wiedzę i doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witam serdecznie moze cos wiecej o panskich modelach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Uczestniczę też w projektach komercyjnych gdzie są wykorzystywane modele latające. Napisz proszę trochę więcej informacji na ten temat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Uczestniczę też w projektach komercyjnych gdzie są wykorzystywane modele latające. Napisz proszę trochę więcej informacji na ten temat.... Wyczerpująco to nie odpowiem - przepraszam ale domyslasz się dlaczego. Tak hasłowo: - platforma badawcza dla testowania autopilotów - duża platforma do badań różnych, różnistych - sylwetkowy latający cel Generalnie to jest troche inne budowanie i latanie. 180 km/h w locie poziomym 2,5m rozpietości to dopiero jest zabawa a prowadzisz jak trenerka tylko szybciej lata :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witam serdecznie moze cos wiecej o panskich modelach?? O ubitych czy o tych co buduję??? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Napisz coś o swoich modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Buduję: - Velox 1,6 m akrobat na 23ccm żarowe - FF na ST 52 kompilacja Diablotina i MADMAN - "patern" na 10 - treningowy ale nie wylazł z formy i mnie zdenerwował - szybowiec dla dziecka taki 1,5 kadłub laminat skrzydło konstrukcja - super wiewiór odbudowuję firmy CMP - nigdy wiecej tej firmy - opracowuję trenerka takiego 1,8 m nie do zabicia od razu A do latania to mam teraz tylko niby patern'a 1,2 na 4 ccm z ASP -też nigdy wiecej tej firmy w małych pojemnościach, choć łamie sie co do 4T 11 ccm - kusi mnie cena i taką pojemność to pewno juz udało im sie zrobić co by dzialała i nie bała sie latać, ale to oddzielna opowieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.