armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, Zgodnie z dobrym obyczajem parę słów o mnie. Buduje modele i latam z przerwami już ładnych parę lat. Przeszedłem na większe modele. Te mniejsze sa za nerwowe dla mnie. Uczestniczę też w projektach komercyjnych gdzie są wykorzystywane modele latające. Zawodowo zajmuję się kopaniem w sieci i serwery co by działały a czasem wale je łapą z góry i pomaga.
Tomek Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześc Armand! Cieszę się że teraz wszyscy skożystają z Twojej olbrzymiej wiedzy modelarskiej.
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześc Armand!Cieszę się że teraz wszyscy skożystają z Twojej olbrzymiej wiedzy modelarskiej. Dziękuję. Będę się starał podpowiedać w tych dziedzinach w których mam wiedzę i doświadczenie.
lukaszp Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 witam serdecznie moze cos wiecej o panskich modelach??
modelmaniak Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Uczestniczę też w projektach komercyjnych gdzie są wykorzystywane modele latające. Napisz proszę trochę więcej informacji na ten temat....
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 Uczestniczę też w projektach komercyjnych gdzie są wykorzystywane modele latające. Napisz proszę trochę więcej informacji na ten temat.... Wyczerpująco to nie odpowiem - przepraszam ale domyslasz się dlaczego. Tak hasłowo: - platforma badawcza dla testowania autopilotów - duża platforma do badań różnych, różnistych - sylwetkowy latający cel Generalnie to jest troche inne budowanie i latanie. 180 km/h w locie poziomym 2,5m rozpietości to dopiero jest zabawa a prowadzisz jak trenerka tylko szybciej lata :wink:
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 witam serdecznie moze cos wiecej o panskich modelach?? O ubitych czy o tych co buduję??? :wink:
modelarzkobi Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Napisz coś o swoich modelach
armand Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 Buduję: - Velox 1,6 m akrobat na 23ccm żarowe - FF na ST 52 kompilacja Diablotina i MADMAN - "patern" na 10 - treningowy ale nie wylazł z formy i mnie zdenerwował - szybowiec dla dziecka taki 1,5 kadłub laminat skrzydło konstrukcja - super wiewiór odbudowuję firmy CMP - nigdy wiecej tej firmy - opracowuję trenerka takiego 1,8 m nie do zabicia od razu A do latania to mam teraz tylko niby patern'a 1,2 na 4 ccm z ASP -też nigdy wiecej tej firmy w małych pojemnościach, choć łamie sie co do 4T 11 ccm - kusi mnie cena i taką pojemność to pewno juz udało im sie zrobić co by dzialała i nie bała sie latać, ale to oddzielna opowieść.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.