sn1per Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Panowie założyłem konto na forum bo chciałem spełnić swoje marzenia z dzieciństwa, wiec jestem już posiadaczem sky surfera i potrzebuje waszej pomocy by szybko się nie zrazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn1per Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Niestety moje pierwsze latania skończyło się kilkoma kretami, jednym 2-3 minutowym lotem po czym mi odleciał, potem zaliczył jeszcze raz drzewo. i aktualnie wyglada tak jak na załączony zdjęciach. Czy da się to jeszcze naprawić ? jest ubytek w skrzydle i urwana lotka. moze ktoś z lotniska na Chudoby w Warszawie byłby chętny pomoc w oblocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 To jest powitalnia. Tu nie dyskutujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi