radga Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Przeglądając sklepy w internecie szukając modeli f-my Graupner natknąłem się na świętną ofertę http://www.natterer-modellbau.de/product_info.php/info/p94_WP-TRAINER-65-mit-OS-MAX-61-FX.html dla przykładu sam silnik w Polsce jest o 100 zł droższy. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jeśli nadal go produkują tak jak poprzednie trenerki to zdecydowanie odpuśc sobie miałem" sammy "taki z naklejkami z misiem - wykonanie "przysłowiowa kupa" wiele połaczeń ledwo maźnietych klejem . niedoróbki wytrzymałościowe . DJDIT kiedyś pisał o trenerku garupnera który poskładał sie przy oblocie . ja wszystkie ARx z tej firmy omijam szerokim łukiem.... w moim sammy dźwigary w płacie styro były łaczone z 3 kawałków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Cześć sam użytkuje od roku trenerka Graupnera co prawda o klasę mniejszego bo Sky Hero II i jakichkolwiek brakow pod względem wytrzymałościowym nie stwierdziłem, wtym też w łączeniu skrzydeł które jest rozwiąząne w identyczby sposób w obu modelach. Przy prawidłowym sklejeniu połówek nie ma żadbych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.