radga Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Przeglądając sklepy w internecie szukając modeli f-my Graupner natknąłem się na świętną ofertę http://www.natterer-modellbau.de/product_info.php/info/p94_WP-TRAINER-65-mit-OS-MAX-61-FX.html dla przykładu sam silnik w Polsce jest o 100 zł droższy. Pozdrawiam Radek
utopia Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 jeśli nadal go produkują tak jak poprzednie trenerki to zdecydowanie odpuśc sobie miałem" sammy "taki z naklejkami z misiem - wykonanie "przysłowiowa kupa" wiele połaczeń ledwo maźnietych klejem . niedoróbki wytrzymałościowe . DJDIT kiedyś pisał o trenerku garupnera który poskładał sie przy oblocie . ja wszystkie ARx z tej firmy omijam szerokim łukiem.... w moim sammy dźwigary w płacie styro były łaczone z 3 kawałków
radga Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Cześć sam użytkuje od roku trenerka Graupnera co prawda o klasę mniejszego bo Sky Hero II i jakichkolwiek brakow pod względem wytrzymałościowym nie stwierdziłem, wtym też w łączeniu skrzydeł które jest rozwiąząne w identyczby sposób w obu modelach. Przy prawidłowym sklejeniu połówek nie ma żadbych problemów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.