kaluzaaa Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam mam zamiar pierwszy raz pokrywać depron papierem śniadaniowym technikę już miej więcej poznałem ale nie wiem tylko jak usunąć nadmiar papieru z krawędzi?? odciąć nożykiem czy po prostu papier zagiąć na pokrywaną powierzchnię ?? I i kolejne pytanie czy pokryty depron mogę malować białą farbą akrylową w sprayu do celów sanitarnych ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 To zależy od krawędzi. Pamiętaj, że każdy zbędny gram to wróg. :wink: Znaczy się, emalią do wanien? :wink: Kolega Motylasty, maluje swoje Tota, po pokryciu papierem, zwykłymi sprayami "Motip", które walają się na każdej półce w marketach. Można też użyć farb Humbrola, choć ostanio coś im się chyba mieszalnik psuje, bo kupiłem 3 puszeczkę tego samego koloru w ciągu 2 miesięcy i miałem wyraźnie 3 różne kolory :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.