stach34 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam, mam pytanie odnośnie instrukcji regulatora : Mam do niego instrukcję obsługi po czesku , (próbowałem to przetłumaczyć na polski słownikiem ale nie dałem rady) i piszą :,, Lze jej poużitpro ovladani otaćekstejnosmernych (komutatorovych) elektromotoru pri napajeni ze sad NiCd nebo NiMh akumulatoru. Nelze jej poużit pro Li-poly nebo Li-ion ćlanky.,, ( nie napisałem wszystkich kreseczek nad literami - moja klawiatura tego nie obsługuje ) Co to znaczy? Dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cześć. W skrócie: do silników szczotkowych, nie nadaje się do Li-pol i Li-jon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Aha , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mam jeszcze jedno pytanie : co oznacza ten skrót ( np. 2s1p , 2s2p ) przy pakietach li pol ? Pierwsza liczba oznacza liczbę ogniw a druga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 s-serially-szeregowo p-parallely-równolegle http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=60 Temat na samej górze, pierwsza i druga strona powinny wiele wyjaśnić odnośnie lipoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Aha , a jeszcze jedno odnośnie śmigła - jak zmierzyć skok śmigła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.