Andrzej68IX Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Proszę o pomoc. Przeszukałem już Google i nic pożytecznego nie znalazłem. Problem w tym jak uruchomić takie ustrojstwo - foto? Na odbiorniku jest malutki przycisk który trzeba (chyba) nacisnąć i trzymać - ale kiedy i jak długo? Po włączeniu nadajnika zapala się zielona dioda a za kilka sekund czerwona - foto. Po podłączeni prądu serwa "szczekną" i to wszystko. Proszę o podpowiedź jak to zrobić lub jakiś link do mądrej strony. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Dzięki Ci Andrzeju ale nadal nie drgnie. Nie wiem co jest ale czerwona lampka w odbiorniku przed i po pali się cały czas a powinna mrugać. To tak wygląda jak by on był już zbindowany. Regulator oczywiście wygrywa melodyjki - więc chyba jest sprawny. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 To serwa działają tylko regulator nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nic nie działa - tylko gra. Regler i silnik jest sprawny bo odpaliłem go w tej chwili na innym zestawie nadajnik-odbiornik (Futaba) ale chciałbym zachować oryginalną aparaturę którą mam z modelem. Czy da się cały układ (nadajnik, odbiornik) rozbindować i ponownie zbindować abym doszedł do początku całego procesu bindowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 A dioda w odbiorniku mruga tak jak na filmie. Ten zestaw radia był sprawny i kiedy przestał działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nie mruga - świeci cały czas. Niestety kupiłem ten zestaw z modelem po małym craschu kilka dni temu i dzisiaj chciałem się za to zabrać a tu Zong. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi