piotrp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witajcie! Zachęcony przez Motylka przybywam. Część z was już mnie zna, dla innych jestem czystą kartą, którą zapełnię z czasem. Na gorąco - mieszkam w pięknym Chełmnie, mam wspaniałą żonę i cudownego synka Jędrusia. Latam elektrykami, ale nie preferuję określonego materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj piotrze Avarcik wstawie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Czołem Waszmości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj w naszum gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 No ładnie ja tu awarta wstawiać chc ea tu neispodzinka już stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj piotrze Avarcik wstawie jutro Już wstawiony, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam Ojca różnorakich depromodeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Czołgiem Piotr Kope lat Skrzydełko nadal sprawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzięki za miłe przyjęcie! Romek, jak fajnie Cię tu widzieć. Na dobre się nawróciłeś? Waylanderku - nawet dziś nim latałem (skrzydełkiem). Kiedy zawitasz w moje tereny? Polatamy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witam kolejny piotrze adminie powinniscie zrobić osobny dział dla piotrów bo przeważają imiennie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześć! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj Piotrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Na dobre się nawróciłeś? No właśnie na nie za dobre... zobacz w nielotach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Cześć Fajne powitanie Ja też jestem nowy i stwierdzam, że fajnie tu Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 witam serdecznie w naszym gronie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Dodam ze piotr jest praojcem ZEFIRKA, którego tu mozna znaleść na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam słynnego Piotra P. ! :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.