avatarus Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 witam. jak widać jestem tutaj nowy. Zaczynam zabawę z dronami RC. Chce zbudować własny. Na co dzień siedzę w branży IT i po części w automatyce. Z góry dzięki za rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Cześć,Witamy.Pozdrawiam,MaciekWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Jeśli osoba na Twoim avatarze to nie Ty, to lepiej szybko go zmień na zgodny z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatarus Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 juz zmieniłem (nie doczytałem ze to mam być ja). Czy moge prosić o odblokowanie forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz musisz cierpliwie poczekać na reakcję moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi