qbacz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 kadłub wzmocniłem po dwóch stronach, co do skrzydeł, to wydaje mi się że są wystarczająco sztywne. Gdybym jednak się zdecydował to macie jakiś sposób na to, gdy skrzydła są już przyklejone? pakiety zamówiłem na HC, 3s 1300mah 15C, teraz tylko poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jak? A tak samo Naciąć skrzydło, zrobić małą dziurkę w kadłubie przy skrzydle i wkleić pręt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Strasznie nisko latasz CO?! (no dobra może strasznie niesko to pojęcie mocno względne)Moim zdaniem to on lata na bardzo dobre wysokości do nauki. Z takiej za mocno nie przywalisz i masz też czas na reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Miszczu chyba dawno temu zaczynales, gdzie on 3m nad ziemia ma czas na reakcje? Pomyli wysokosc i ma glebe w sekunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam ! Jeżeli pozwolicie to podepnę się do tematu i pochwalę ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 nie moge sie doczekac walki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 hehe, bardzo ładne malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.