GRZEGORZ KIELSA Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Końcówki "dean" są małe a kable grube szczególnie akumulatory o dużym C maja "grubaśne" mam pytanie jaki jest dobry sposób na ich przylutowanie.bo powiem szczerze zawsze zajmuje mi to bardzo duzo czasu czy moc lutownicy i grubosc cyny ma jakies znaczenie,bo ja uzywam malej 25W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 25W to za mało. 60W jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja mam lutownicę 50W (nie pistoletową, tylko kolbę do płytek PCB) i da się lutować bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kustosz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Osobiście używam 180W pistoletową (chociaż mam do dyspozycji jeszcze 75W i 100W), a naprawdę grube kable, lutuję palnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiG Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 mam pytanie jaki jest dobry sposób na ich przylutowanie Proszę bardzo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.