GRZEGORZ KIELSA Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Końcówki "dean" są małe a kable grube szczególnie akumulatory o dużym C maja "grubaśne" mam pytanie jaki jest dobry sposób na ich przylutowanie.bo powiem szczerze zawsze zajmuje mi to bardzo duzo czasu czy moc lutownicy i grubosc cyny ma jakies znaczenie,bo ja uzywam malej 25W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 25W to za mało. 60W jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomiq Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 ja mam lutownicę 50W (nie pistoletową, tylko kolbę do płytek PCB) i da się lutować bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kustosz Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Osobiście używam 180W pistoletową (chociaż mam do dyspozycji jeszcze 75W i 100W), a naprawdę grube kable, lutuję palnikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiG Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 mam pytanie jaki jest dobry sposób na ich przylutowanie Proszę bardzo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.