Nieyu Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam. Dopiero niedawno zainteresowalo mnie FPV. Dzieki radom kolegi Wojtka (z tego forum) zmontowalem prosty system do jednej z moich maszynek. Samolot Dynam Waco. Na pokladzie tania kamerka . Google na oczach tez nie z najwyzszej polki (Eachine 100) . Jak dla mnie ,na poczatek wystarczy, choc mam zamiar ta rozwinac. Samolot prowadzony manualnie bez stabilizacji itd. Miejsce- W UK ciezko latac bo brak miejsca. Zwlaszcza na poludniu wyspy a tym bardziej zachodnim Londynie gdzie dookola kilka lotnisk a obowiazuje 2 milowy zakaz lotow modelami i dronami dookola wlasnie lotnisk. Jest park, 10 minut od domu, mozna tam latac, ale ciasno i zawsze kupa ludzi. Filmik pokazuje nieuzywane juz lotnisko Wisley , czasami nazywane tez Ockham. ( blisko krzyzowki autostrady M25 z droga A3 ) Puki co chyba najlepsze miejsce do latania jakie znalazlem. PICT0004.AVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi