se83ad Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Witam. Dziękuję za przyjęcie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alix90 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Cześć! Ja również dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
se83ad Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Minęło już 2 dni i nadal nie mogę pisać postów. W czym jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 No bo to przywitanie jest bardzo słabe. Poczytaj inne i wyciągnij wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
se83ad Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Dobrze. Zatem dziękuję za przyjęcie do grupy modelarzy. Sam zaczynam dopiero swoją przygodę z modelarstwem. Posiadam Świadectwo kwalifikacji pilota samolotów ultralekkich i chciałbym pobawić się nimi w nieco mniejszej skali. Poniżej mój pierwszy samodzielny lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi