Artur Lis Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Cześć , Poszukuję planów generalnych - wykonawczych do tego kadłuba . Kadłub dł 122 cm Cięciwa żebra kadłubowego 300mm kadłub chyba, z lat końca 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Hej, Moze przeszukaj bazę Outerzone??? Coś powinno przypasować....... Jd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 18 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Witam Cię , Dziękuje za zainteresowaniem tematem . O tej stronie wiedziałem ale podchodziłem do niej neutralnie . Co do planów już napisałem do admina w/w strony Kadłub bardzo mi się podoba , jeżeli nie znajdę planów z dokładnymi wymiarami skrzydeł i stateczników bo tylko to jest potrzebne z resztą sobie poradzę. Chciałby odwzorować ten model w oryginalnej skali . Jak nie zdobędę planów , będę się posiłkował modelami podobnymi do tego kadłuba np. Extra , Cap22 czy Giles, trzeba sobie jakoś radzić. AL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Poszukiwań Ciąg dalszy . Dla porównania, z innymi modelami F3a ,podaje wymiary , czy któryś z kolegów ma model o identycznych parametrach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi