Wred Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Przyszedł czas by się przywitać - po kilku miesiącach lektury forum, okazało się że: 1. Mam Pytanie 2. Mogę je zadać tylko przywitany. Latam Pioneerem II, najczęściej w Warszawie, od około dwóch lat. Z dotychczasowych dokonań: - model wciąż jest zdolny do lotu (akurat kończę naprawę, wymiana węglowego dźwigara i sklejkowej konstrukcji która trzyma go w kadłubie) - drzewo wskoczyło mi nagle na tor lotu - trzy wiosenne dni Pionierek spędził na innym drzewie (tak, to jedyne w okolicy), w końcu skorzystałem z pomocy gościa z podnośnikiem - członkom mojej rodziny zdarzyło się już oberwać modelem (to akurat było mało śmieszne, wnioski wyciągnięte i wdrożone), ale i tak złapali bakcyla. Dawniej zdarzało mi się latać szybowcami (tymi piętnastometrowymi) i pewnie dlatego powoli nabieram ochoty na FPV. Biorąc pod uwagę mój rejestr kraks, może to i lepiej dla wszystkich że nie wracam do "prawdziwego" pilotażu. No to cierpliwie czekam na możliwość dalszego pisania na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Masz pełne prawa do tworzenia nowych wątków. Znajdź już istniejący wątek i tam zadaj pytanie ponieważ powitalnia nie służy do tego. Wątków o Pionierze było sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi