romek77 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak w temacie czy warto kupić tą aparaturę http://www.allegro.pl/item518131895_aparatura_sanwa.html ,dodam tylko że dopiero zaczynam i jak na razie jestem na ukończeniu TOTO-0 by MOTYLASTY P.SA może ktoś z was ma jakąś nie drogą aparaturę ??? Myślałem kiedyś o E-SKY 6-cio kanałową ale po przejrzeniu forum już chyba jej nie kupię
bojler Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak w temacie czy warto kupić tą aparaturę http://www.allegro.pl/item518131895_aparatura_sanwa.html ,dodam tylko że dopiero zaczynam i jak na razie jestem na ukończeniu TOTO-0 by MOTYLASTY P.SA może ktoś z was ma jakąś nie drogą aparaturę ??? Myślałem kiedyś o E-SKY 6-cio kanałową ale po przejrzeniu forum już chyba jej nie kupię Cześć, najpierw po pierwsze dowiedz się od sprzedającego na jaką jest częstotliwość ta aparatura i czy jest komplet kwarcy. Po drugie pomyśl czy nie lepiej zainwestować w aparaturę z syntezą. Nie proponuje CI 2,4 GHz bo na pewno jesteś ograniczony kasą. SANWA jak na razie jest dobrą marką.
bigkris Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 po pierwsze ta aparatuta jest dobra, sam mam i chwale a uzywam jej juz 4 rok. po 2 odbiornik jest 6 kanalowy a nie osmio jak w aukcjii.
romek77 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 czyli rozumiem ze na początek wystarczy?A jak jest z ceną ile jest warta?
bigkris Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 zapytaj sie sprzedajacego co z kwarcami i czy antena jest w dobrym stanie ( jak by co to koszt nowej to jakies 20zl) dla mnie jest ona warta tych pieniedzy, ale sprobuj negocjowac. btw do tego odbiornika musisz zamienic + z -. w sumie z takich uwag to wszystko. jest to zwykla i bardzo prosta aparatura.
romek77 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 kwarce ma ponoć wszystko sprawne i mówi że odbiornik jest 8 kanałowy. A o co chodzi z tą zamianą +z-.czy chodzi o wtyczki w odbiorniku?
bigkris Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 chodzi o zamiane w wtyczkach serw. popros go poprostu o dokladne zdjecie odbiornika i zobaczymy ile ma kanalow
romek77 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 ok zaraz napiszę a czy tą aparaturę można podłączyć pod symulator?(pewnie gniazda nie ma ,a czy takie gniazdo można dorobić)
romek77 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 ok dzięki za odpowiedzi,jak sie z nim dogadam to ją chyba kupię
romek77 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 a co powiecie o tej aparaturze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=520471240 ? mam też możliwość kupienia "Sanwa RD6000 sport" za 200zł bez odbiornika ale z kwarcami
beaver79 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam. Prawdopodobnie ja przechwyce tą Sanwe, nie jest strasznie droga, na pewno lepsza od E-Skya, a jestem wręcz pewien że zby dobra do pierwszego deprona. bigkris >> Czy gdybym ją kupił to mógłbym sie zwrócić do Ciebie o pomoc w montażu gniazda symulatora? Myślę że do pierwszego deprolotu to dobra alternatywa dla E-Sky'a, być może za jakiś czas ściągnę Graupnera z Niemiec (mam tam znajomków +20 eur w kieszeni;)) Pozdrawiam. Rafał
romek77 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 powiem ci że musisz za nią zapłacić 140zł.Rozmawiałem ze sprzedającym
bigkris Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 nie ma sprawy, bardzo chetnie pomoge
beaver79 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nieee, mam Graupnera FM 314 40PLN do przodu i bardziej polecana.. A Ty masz tego Multiplexa??? Sam miałem na niego chętkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.