dizel2834 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 witam! Zaczynam stawiać swoje pierwsze kroki w modelarstwie. Po kilku darmowych modelach postanowiłem zamówić sobie kolejny model. I tu mam do Was pytanie: co sądzicie o sklepie modelarskim "Gama" z Mielca? Głównie chodzi mi o czas dostawy, ceny, rzetelność itp. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam.Jestem z Mielca i często kupuje w tym sklepie ,znam sie dobrze z właścicielem ,zawsze można pogadać ,po prostu zna sie na modelarstwie, osobiście polecam sklep. Kiedy dostaje zamówienie od razu pakuje towar do wysyłki 8) . :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz POL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ohh.....Witam kolegów z mielca Co do wysyłki to wszystko na 6-tkę!! 8) Pan oczywiście bardzo miły pogada..doradzi to też na 6-tkę często tam jeżdżę bo tam WSZYSTKO JEST (no może czasami nie ma (ale jak się pana poprosi to przywiezie :mrgreen: )) Polecam sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tak, nie ma problemu z tym sklepem (też jestem z Mielca) przynajmniej na stronie tego sklepu są zawsze aktualne ceny i produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidov436 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja w tym sklepie kupowałem.Choć mieszkam nie blisko od Mielca to przesyłka do mnie dotarła na następny dzień.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Studiuje w Warszawie, kupowałem w tym sklepie i nie było żadnych problemów- POLECAM :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wg mnie jeden z najlepszych, szkoda że nie mają więcej towaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.