dizel2834 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 witam! Zaczynam stawiać swoje pierwsze kroki w modelarstwie. Po kilku darmowych modelach postanowiłem zamówić sobie kolejny model. I tu mam do Was pytanie: co sądzicie o sklepie modelarskim "Gama" z Mielca? Głównie chodzi mi o czas dostawy, ceny, rzetelność itp. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
Danielstol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam.Jestem z Mielca i często kupuje w tym sklepie ,znam sie dobrze z właścicielem ,zawsze można pogadać ,po prostu zna sie na modelarstwie, osobiście polecam sklep. Kiedy dostaje zamówienie od razu pakuje towar do wysyłki 8) . :wink:
Grzegorz POL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ohh.....Witam kolegów z mielca Co do wysyłki to wszystko na 6-tkę!! 8) Pan oczywiście bardzo miły pogada..doradzi to też na 6-tkę często tam jeżdżę bo tam WSZYSTKO JEST (no może czasami nie ma (ale jak się pana poprosi to przywiezie :mrgreen: )) Polecam sklep
Gość Anonymous Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tak, nie ma problemu z tym sklepem (też jestem z Mielca) przynajmniej na stronie tego sklepu są zawsze aktualne ceny i produkty
Davidov436 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ja w tym sklepie kupowałem.Choć mieszkam nie blisko od Mielca to przesyłka do mnie dotarła na następny dzień.Polecam
MironRC Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Studiuje w Warszawie, kupowałem w tym sklepie i nie było żadnych problemów- POLECAM :wink:
beaver79 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wg mnie jeden z najlepszych, szkoda że nie mają więcej towaru...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.