Ja-Jacek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 No nie jak tak dalej bedziesz robil to wpedzisz mnie w komoleksy!!!! :oops: :oops: :oops: Biore sie ostro za szykowanie swojego modelu tylko gdzie ja u siebie znajde takie widoczki?Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 fajnie że się podoba tymbardziej że latam od niedawna głównie helikami 450,600 trex a easy stara traktuje jako relax a wciąga niesamowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 dzisiaj piękna pogoda udało się znów polatać A dlaczego nie poleciales nad te biale wysokie gorki.To rzut beretem,piec minut i jestes nad szczytami Nastepny filmik prosze znad tych gorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 miało być ale kamerka przy podłączeniu do nadajnika się wyłączała i latałem tylko w zasięgu wzroku ale nie odpuszcze tak łatwo Jak nie pomoże to podłącze 191 dla orientacji a filmik będzie w hd z Aipteka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 kamerka przy podłączeniu do nadajnika się wyłączała To przypadlosc Aipteka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 naprawdę bardzo dobre filmiki a raczej filmy ... no i oczywiście przepiękny krajobraz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 widoków do filmowania to faktycznie nie brakuje w mojej okolicy ciekawy tylko jestem jak będzie się sprawował dx7 na większych wysokościach przy lataniu fpv bo wyżej to dopiero są widoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tompson, możesz zrobić fotki swojego modeu z zamontowaną kamerą? Ile waży ten Aiptek z baterią, jak długo wytrzymuje bateria i ile materiału miesci się na karte 8GB. Jak rozumiem kupiłeś kamere na eBay'u od: dp_versand. Długo czekałeś na paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 aipteka pakuje do kabiny ( taśma pakowa mocowanie mam 4 gb kartę i filmu minimum 1 godz wejdzie ,trzyma baterie minimum godzine .Była u mnie po tygodniu od zamówienia nawet instrukcja Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dzięki Tompson, za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 mój pierwszy lot jeszcze bez osd dlatego nie za daleko na szczęście z pomocą Simono który śledził model na wszelki wypadek dx7-easy star -1,3 rangevideo - Aiptek 720p na początku nerwowo :shock: potem już spokojniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zachecony dokonaniami Tomka popelnilem cos takiego.Jak sie to sprawdzi okarze sie jutro URL=http://imageshack.us][/url] [iM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 super wkomponowana perfect teraz ładna pogoda i czekamy na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 kolejny filmik tym razem z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 kolejny filmik tym razem z wczoraj Smiem zaryzykowac stwierdzenie , ze Twoje filmy sa jednymi z najlepszych jakie widzialem . Co lot to rewelacja - moze to przez te gory ? I napewno zasluga Aipteka . I wcale sie nie sluchasz widze mamy , zeby latac nisko i powoli . Oczywiscie znakomite sa tez jeszcze filmy Petera jeszcze z UK i From_Heaven , to tak na szybko z naszego podworka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 bardzo dziękuje za miłe słowa , nie bez znaczenia jest również Twój wkład w postaci rewelacyjnego OSD które niesamowicie ułatwia orientacje oraz Simono który poskładał mi całą elektronikę do kupy. Nie wyobrażam sobie latania bez OSD bo nawet kiedy padła by kamera to osd ułatwi sprowadzenie modelu , tym bardziej że latam od niedawna a sprzęt spisuje się rewelacyjnie, bez najmniejszych problemów .Wielki szacunek za ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Teren do filmowania rewelacja, jakość nagrania super, można już składać film krajobrazowy. Tylko ja osobiście źle odbieram to bujanie ES, osiągnąwszy taki poziom już się prosi zmiana platformy. :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 bujanie to głównie moja zasługa mocny silnik a mam ustawiony mix gazu z wysokością tak aby na max obrotach oraz na 0 szybował i stąd te kangurki przy średnim ciągu to był dopiero mój 5 lot fpv . Moja miłość ( też od niedawna to heliki ) dlatego upodobałem sobie taki prosty model idealny odstresowywacz w porównaniu do trexa 600 Co do widoków to chyba lepiej już mieć nie mogę , dwa kroki od domu , można się zakochać w tych klimatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.