Skocz do zawartości

easy z kamerką ;)

Tompson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie jak tak dalej bedziesz robil to wpedzisz mnie w komoleksy!!!! :oops: :oops: :oops: Biore sie ostro za szykowanie swojego modelu tylko gdzie ja u siebie znajde takie widoczki?Jacek

Opublikowano
dzisiaj piękna pogoda udało się znów polatać

A dlaczego nie poleciales nad te biale wysokie gorki.To rzut beretem,piec minut i jestes nad szczytami :lol:

Nastepny filmik prosze znad tych gorek.

Opublikowano

miało być ale kamerka przy podłączeniu do nadajnika się wyłączała i latałem tylko w zasięgu wzroku ale nie odpuszcze tak łatwo ;)

Jak nie pomoże to podłącze 191 dla orientacji a filmik będzie w hd z Aipteka ;)

Opublikowano

widoków do filmowania to faktycznie nie brakuje w mojej okolicy ;)

ciekawy tylko jestem jak będzie się sprawował dx7 na większych wysokościach przy lataniu fpv bo wyżej to dopiero są widoczki ;)

Opublikowano

Tompson, możesz zrobić fotki swojego modeu z zamontowaną kamerą? Ile waży ten Aiptek z baterią, jak długo wytrzymuje bateria i ile materiału miesci się na karte 8GB.

Jak rozumiem kupiłeś kamere na eBay'u od: dp_versand. Długo czekałeś na paczkę?

Opublikowano

aipteka pakuje do kabiny ( taśma pakowa mocowanie ;) mam 4 gb kartę i filmu minimum 1 godz wejdzie ,trzyma baterie minimum godzine .Była u mnie po tygodniu od zamówienia nawet instrukcja Pl ;)

Opublikowano

mój pierwszy lot jeszcze bez osd dlatego nie za daleko ;)

na szczęście z pomocą Simono który śledził model na wszelki wypadek ;)

dx7-easy star -1,3 rangevideo - Aiptek 720p

na początku nerwowo :shock: potem już spokojniej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kolejny filmik tym razem z wczoraj

Smiem zaryzykowac stwierdzenie , ze Twoje filmy sa jednymi z najlepszych jakie widzialem . Co lot to rewelacja - moze to przez te gory ? I napewno zasluga Aipteka .

I wcale sie nie sluchasz widze mamy , zeby latac nisko i powoli :D .

Oczywiscie znakomite sa tez jeszcze filmy Petera jeszcze z UK i From_Heaven , to tak na szybko z naszego podworka .

Opublikowano

bardzo dziękuje za miłe słowa , nie bez znaczenia jest również Twój wkład w postaci rewelacyjnego OSD które niesamowicie ułatwia orientacje oraz Simono który poskładał mi całą elektronikę do kupy.

Nie wyobrażam sobie latania bez OSD bo nawet kiedy padła by kamera to osd ułatwi sprowadzenie modelu , tym bardziej że latam od niedawna a sprzęt spisuje się rewelacyjnie, bez najmniejszych problemów .Wielki szacunek za ten projekt ;)

Opublikowano

Teren do filmowania rewelacja, jakość nagrania super, można już składać film krajobrazowy.

Tylko ja osobiście źle odbieram to bujanie ES, osiągnąwszy taki poziom już się prosi zmiana platformy. :idea:

Opublikowano

bujanie to głównie moja zasługa mocny silnik a mam ustawiony mix gazu z wysokością tak aby na max obrotach oraz na 0 szybował i stąd te kangurki przy średnim ciągu to był dopiero mój 5 lot fpv .

Moja miłość ( też od niedawna to heliki ) dlatego upodobałem sobie taki prosty model idealny odstresowywacz w porównaniu do trexa 600 :D

Co do widoków to chyba lepiej już mieć nie mogę , dwa kroki od domu , można się zakochać w tych klimatach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.