mkilly Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam. Wiem, ze jest cały temat odnosnie tego regulatora ale nie znalazlem w nim odpowiedzi (lub nie zrozumailem) na moje pytanie.Mam kłopot z ustawieniem hamulca. Napisze jak ja go programuje i prosze o potwierdzenie czy robie to dobrze lub wskazanie błedu. Podłaczam pakiet i nastepuje: B----B po drugim "B"przesuwam manetke na 0% i powracam nia do ustawienia 100%, BB----BB po drugim "BB"nic nie robie, manetka w pozycji 100% BBB---BBB po drugim "BBB" przesuwam manetke w pozycje 0% i tak zostawiam Nastepuje jedno "B" i moge juz regulowacobrotami silnika lecz hamulca nie mam ustawionego. Borozumiem, ze jesli bylby ustawiony to przy przesunieciu manetki w pozycje 0% smiglo ma sie szybko zatrzymac ipowinien wystapic opor gdybym chcial je obrocic np. reka, lecz tak sie nie dzieje moge swobodnie obracac smiglem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam Zdejmij manetkę na zero przy usłyszeniu pierwszych BBB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkilly Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dzieki za rade. Teraz dziala wszystko poprawnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.