Skocz do zawarto艣ci

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanownych Koleg贸w.

Powracam do temetu modelarstwa ze zdwojon膮 si艂膮.

Mam nadziej臋 ze tym razem wzbij臋 si臋 w powietrze, w ko艅cu trafi艂em na w艂a艣ciwe forum :P

Narazie ostro czytam, wybieram model.

Jestem z Gdynii, wi臋c mo偶e znajd臋 kogo艣 kto pomo偶e mi nie rozbi膰 mojego nowego cacka, kt贸re mam zamiar zbudowa膰.

Je艣li chodzi o tym model贸w kt贸re chc臋 budowa膰 to zdecydowanie preferuj臋 szybowce.

Do klifu mam rzut beretem, mo偶na powiedzie膰 ze widz臋 go z okna wi臋c b臋dzie intensywnie wykorzystywany.

Moja przygoda jak dot膮d zamkn臋艂a si臋 na zbudowaniu Wicherka 20, kilku Jask贸艂ek i jeden pi臋kny szybowiec o rozpi臋to艣ci 2,2m. Tylko 偶e nie wiedzie膰 czemu si臋 rozbi艂.

Narazie aparatura RC na szafie model w planach, kasa na koncie i ch臋ci w g艂owie.

Je艣li chodzi o prywat臋 to jestem zawodowym "marynarzem", (Z呕, MWRP) mo偶na tak powiedzie膰, a dlaczego nie p艂ywam modelami ? W sumie to s膮 modele po 50 m i ze stali zrobione.

No c贸偶, do us艂yszenia na 艂amach forum.

Opublikowano

Witam marynarza, kt贸ry chce si臋 ulotni膰.

Jestem pewien, 偶e znajdziesz na tym forum szereg informacji, kt贸re u艂atwi膮 Ci wyb贸r modelu jak r贸wnie偶 Kolegow, ktorzy w szlifowaniu techniki pilotarzu pomog膮.

pozdrawiam,

Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.

• Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.