specyfick Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam Szanownych Koleg贸w. Powracam do temetu modelarstwa ze zdwojon膮 si艂膮. Mam nadziej臋 ze tym razem wzbij臋 si臋 w powietrze, w ko艅cu trafi艂em na w艂a艣ciwe forum Narazie ostro czytam, wybieram model. Jestem z Gdynii, wi臋c mo偶e znajd臋 kogo艣 kto pomo偶e mi nie rozbi膰 mojego nowego cacka, kt贸re mam zamiar zbudowa膰. Je艣li chodzi o tym model贸w kt贸re chc臋 budowa膰 to zdecydowanie preferuj臋 szybowce. Do klifu mam rzut beretem, mo偶na powiedzie膰 ze widz臋 go z okna wi臋c b臋dzie intensywnie wykorzystywany. Moja przygoda jak dot膮d zamkn臋艂a si臋 na zbudowaniu Wicherka 20, kilku Jask贸艂ek i jeden pi臋kny szybowiec o rozpi臋to艣ci 2,2m. Tylko 偶e nie wiedzie膰 czemu si臋 rozbi艂. Narazie aparatura RC na szafie model w planach, kasa na koncie i ch臋ci w g艂owie. 聽 Je艣li chodzi o prywat臋 to jestem zawodowym "marynarzem", (Z呕, MWRP) mo偶na tak powiedzie膰, a dlaczego nie p艂ywam modelami ? W sumie to s膮 modele po 50 m i ze stali zrobione. 聽 No c贸偶, do us艂yszenia na 艂amach forum.
tombrzus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam marynarza, kt贸ry chce si臋 ulotni膰. 聽 Jestem pewien, 偶e znajdziesz na tym forum szereg informacji, kt贸re u艂atwi膮 Ci wyb贸r modelu jak r贸wnie偶 Kolegow, ktorzy w szlifowaniu techniki pilotarzu pomog膮. 聽 pozdrawiam, 聽 Tomek
tombrzus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Przepraszam za post pod postem - oczywi艣cie pilota偶u, bo ten przez "rz" to raczej do straszenia kret贸w .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.