specyfick Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam Szanownych Kolegów. Powracam do temetu modelarstwa ze zdwojoną siłą. Mam nadzieję ze tym razem wzbiję się w powietrze, w końcu trafiłem na właściwe forum Narazie ostro czytam, wybieram model. Jestem z Gdynii, więc może znajdę kogoś kto pomoże mi nie rozbić mojego nowego cacka, które mam zamiar zbudować. Jeśli chodzi o tym modelów które chcę budować to zdecydowanie preferuję szybowce. Do klifu mam rzut beretem, można powiedzieć ze widzę go z okna więc będzie intensywnie wykorzystywany. Moja przygoda jak dotąd zamknęła się na zbudowaniu Wicherka 20, kilku Jaskółek i jeden piękny szybowiec o rozpiętości 2,2m. Tylko że nie wiedzieć czemu się rozbił. Narazie aparatura RC na szafie model w planach, kasa na koncie i chęci w głowie. Jeśli chodzi o prywatę to jestem zawodowym "marynarzem", (ZŻ, MWRP) można tak powiedzieć, a dlaczego nie pływam modelami ? W sumie to są modele po 50 m i ze stali zrobione. No cóż, do usłyszenia na łamach forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam marynarza, który chce się ulotnić. Jestem pewien, że znajdziesz na tym forum szereg informacji, które ułatwią Ci wybór modelu jak również Kolegow, ktorzy w szlifowaniu techniki pilotarzu pomogą. pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Przepraszam za post pod postem - oczywiście pilotażu, bo ten przez "rz" to raczej do straszenia kretów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.