specyfick Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Witam Szanownych Kolegów. Powracam do temetu modelarstwa ze zdwojoną siłą. Mam nadzieję ze tym razem wzbiję się w powietrze, w końcu trafiłem na właściwe forum Narazie ostro czytam, wybieram model. Jestem z Gdynii, więc może znajdę kogoś kto pomoże mi nie rozbić mojego nowego cacka, które mam zamiar zbudować. Jeśli chodzi o tym modelów które chcę budować to zdecydowanie preferuję szybowce. Do klifu mam rzut beretem, można powiedzieć ze widzę go z okna więc będzie intensywnie wykorzystywany. Moja przygoda jak dotąd zamknęła się na zbudowaniu Wicherka 20, kilku Jaskółek i jeden piękny szybowiec o rozpiętości 2,2m. Tylko że nie wiedzieć czemu się rozbił. Narazie aparatura RC na szafie model w planach, kasa na koncie i chęci w głowie. Jeśli chodzi o prywatę to jestem zawodowym "marynarzem", (ZŻ, MWRP) można tak powiedzieć, a dlaczego nie pływam modelami ? W sumie to są modele po 50 m i ze stali zrobione. No cóż, do usłyszenia na łamach forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombrzus Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Witam marynarza, który chce się ulotnić. Jestem pewien, że znajdziesz na tym forum szereg informacji, które ułatwią Ci wybór modelu jak również Kolegow, ktorzy w szlifowaniu techniki pilotarzu pomogą. pozdrawiam, Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombrzus Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Przepraszam za post pod postem - oczywiście pilotażu, bo ten przez "rz" to raczej do straszenia kretów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.