Endriu 1 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam - każdorazowo muszę się logować, bo nie ma mnie w Waszych danych. Co z tego, że klikam zapisz - nie działa. Resetuję hasła i tak w kółko-"Panie Macieju".Jak już mnie zalogujecie to po pewnym czasie automatycznie mnie ktoś wylogowuje. Czy są jakieś ograniczenia czasowe z korzystania z forum? Już zaczyna mnie to trochę denerwować. Może znajdziecie wyjście z tej sytuacji. Pozdrawiam - Endriu1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Tak jest jedno. W powitalni trzeba się przywitać, następnie poczekać aż moderator zaakceptuje twój profil. Wówczas status z "Nowy użytkownik" zmieni się w "Modelarz". Od tego czasu ja klikniesz aby przeglądarka z której korzystasz zapamiętała Cię to nie musisz za każdym razem podawać hasła aby wejść na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi