mariaczi__21 Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 Dzwonilem i pytałem, mozna nabyc Extre w 2 wersjach: 1. Z napedem (silnik 3fazowy ULTRAFLY) - 390 pln 2. Bez napedu - 216 pln; Czas realizacji zamowienia - 2 tygodnie.
de_szaa Opublikowano 16 Października 2006 Autor Opublikowano 16 Października 2006 Do tego jak ja pokryjecie folia to bedzie miodek wypas:) Z extry zrobi sie maly diabelek:) Polecam:)
hubert_tata Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Robiąc porządki znalazłem taki film z Bartkiem i jego Extrą (chyba go nie pokazywałem): www.szabatowski.livenet.pl/hubert/hubert/extra01102006.wmv
karand Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Air tractor juz prawie sklejonyCzy można prosić o kilka zdjęć i parę słów komentarza na temat tego modelu?
alchemique Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hej, moze ja powiem cos o modelu bo w sumie to bartek robil go dla mnie i ja nim latam W sumie to chyba wiecej stoi niz lata bo juz 2 razy glebe zaliczyl - niezbyt madry pomysl uczyc sie lataac na takim modelu ;] Ale model w sumie bardzo fajnie sie spisuje w locie. Kreci akrobacje - oczywiscie wyglada to troche koślawo ale petla czy beczka nie jest problemem. Jest to tartak z firmy http://www.estarmodels.com/ To jest fotka po ostatniej kraksie - w sumie nic z zewnatrz nie widac, gorzej ze srodkiem... Podsumowujac bardzo ciekawy modelik do spokojnego latania. Polecam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.