darwoz Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Cześć, Mam na imię Darek, pochodzę z okolic Tarnowa Podgórnego pod Poznaniem. Modelarstwem z z przerwami zajmuje się od ponad 15 lat. Od tego czasu miałem więcej przerw niż zajmowania się modelarstwem ze względów czasowych. Dotychczas w moim kręgu zainteresowań były depronowce - trenerki, akrobaty samodzielnie budowane. W ostatnich latach ze względu na ograniczeni czasowe, latałem wyłącznie gotowymi PNF/BNF EPP. Jednak ze względu na problem z terenem do startu i lądowania w bliskiej odległości od mojego miejsca zamieszkania, ostatnio jednak zacząłem rozglądać się za Heli i chciałem poprosić Was o doradztwo - ale to opiszę w dedykowanym wątku tematycznym. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi