Konrad_P Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Poproszę poczytać regulamin. W powitalni nie dyskutujemy. Się ładnie przywitasz to zostaniesz przyjęty do naszego grona i wówczas popytasz o to co cię interesuje.
Jacek Qbic Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam serdecznie wszystkich modelarzy i sympatyków modelarstwa.Na wstępie przepraszam że się nie przedstawiłem.Po zapoznani się z regulaminem forum rozumiem jak to jest ważne.Jestem modelarzem z 36 letnim doświadczeniem.Specjalizuję się w budowie modeli f2b.Nie jest mi również obcy temat innych kategorii.Jako instruktor modelarstwa lotniczego i kosmicznego chętnie pomogę każdemu mało doświadczonemu modelarzowi zainteresowanemu kategorią f2b.Jestem na etapie zakładania modelarni w Kielcach.Przy takim przedsięwzięciu potrzebuję pomocy , aby uniknąć poszukiwania rzeczy i materiałów związanych z prowadzeniem modelarni.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
Konrad_P Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Teraz to eleganckie przywitanie. I ja Cię witam.
Rekomendowane odpowiedzi