Jacek Qbic Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Witam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Poproszę poczytać regulamin. W powitalni nie dyskutujemy. Się ładnie przywitasz to zostaniesz przyjęty do naszego grona i wówczas popytasz o to co cię interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Qbic Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam serdecznie wszystkich modelarzy i sympatyków modelarstwa.Na wstępie przepraszam że się nie przedstawiłem.Po zapoznani się z regulaminem forum rozumiem jak to jest ważne.Jestem modelarzem z 36 letnim doświadczeniem.Specjalizuję się w budowie modeli f2b.Nie jest mi również obcy temat innych kategorii.Jako instruktor modelarstwa lotniczego i kosmicznego chętnie pomogę każdemu mało doświadczonemu modelarzowi zainteresowanemu kategorią f2b.Jestem na etapie zakładania modelarni w Kielcach.Przy takim przedsięwzięciu potrzebuję pomocy , aby uniknąć poszukiwania rzeczy i materiałów związanych z prowadzeniem modelarni.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Teraz to eleganckie przywitanie. I ja Cię witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi