alchemique Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Hej, czy ktoś kto robił zakupy w tym sklepie może się podzielić wrażeniami? http://www.donalds-hobby.com/prod/Scripts/default.asp Mają bardzo dobre ceny jak się kupuje pare sztuk serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Robiłem tam zakupy niby wszystko Ok ale mogło byc bardziej sympatycznie zwłaszcza że zakup był spory na kilka tys $, ale ogolnie było szybko i sprawnie,mała uwaga jako ze zakup był robiony z przepakowaniem w stanach wiec przesyłka od nich fedexem była na ich koszt. Nie zamawiałem jeszcze nic u nich z bezposrednia przesyłka do Polski po prostu mi sie nie opłacało wysyłac Fedexem do Polski. Pozdrawiam Arek K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 u nich zamówiłem DX7 i dodatkowy odbiornik. W Polszce się okazało, że nie włożyli odbiornika do poaczki. Jeden mail, i wysłali na swój koszt odbiornik. Na deklaracji za nadajnik wpisali jakąś miłą dla oka , niewielką sumę. W sumie polecam, kolega z Łodzi też u nich kupował radio i silnik. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Bezproblemowo u nich kupowalismy z kolega na ladne pare tysiecy. Koszty przesylki sa troche wysokie przy braniu bezposrednio do Polski, ale wciaz do przelkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ceny bez rewelacji.Np.Hellcat Hangar9 za 299$ u nas w kraju od kopa 1000zł.Beaver E-flite u nich po rabacie 189 dolców a to normalna cena w stanach bez rabatu,zresztą wszystkie modele E-flite u nich po rabatach kosztują tyle co normalnie w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Beaver E-flite u nich po rabacie 189 dolców Ja mam 159,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Hej, dzieki za odpowiedzi. Najbardziej zalezalo mi na tym czy są "tax free" Ja tam chce u nich łyknąć pare serw Hiteca alko JR do wiekszego modelu, ceny mają atrakcyjne, chyba że ktoś wie gdzie jeszcze mogę je dostać w rozsadnych $$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam. Wiem ze zly temat ale bardzo bym prosil o pomoc glupia http://modelarski.com/produkt-Śmigłowiec_CALIBER_3,2512.html jest tutaj helik i mam takie pytanie cenna netto wynosi 778.71 PLN a cena brutto wynosi 950.00 PLN ktora mam sie sugerowac cena netto czy brutto . Wiem ze to glupie pytanie ale prosil bym o odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sugerować możesz się którą chcesz , ale zapłacisz brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.