darwoz Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 Cześć, 1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Próbnie odpaliłem PhoenixRC z emulatorem kontrolera gier z tej strony: https://www.rc-thoughts.com/phoenix-sim/ Niestety ale z aparatury widzę wyłącznie drągi, pomimo konfiguracji aux switchy i potencjometrów, pod symulatorem nie widzę tych dodatkowych kanałów. Aparatura na pewno nadaje te dodatkowe kanały i jest prawidłowo skonfigurowana, ponieważ sprawdzałem fizycznie na odbiorniku i kanały są widoczne. Czy stosując dedykowane interfejsy z kluczem, nie ma problemu z widocznością kanałów? 2 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czy działa wam onlinowe latanie? O ile mogę podłączyć się do serwera, mogę utworzyć własną sesję i tyle nie mogę dołączyć do istniejącej sesji, otrzymuję komunikat z Phoenixa, żeby sprawdzić forwardowanie portów 26500 - 26505. Skonfigurowałem forwardowanie, ale komunikat nadal się pojawia. Zainstalowałem Phoenixa w wersji 6.0 Pozdrawiam Darek
damdam Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 A ja mam inne pytanie. Czy da się włączyć widok FPV?
e-mir Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 14 godzin temu, damdam napisał: Czy da się włączyć widok FPV? Da się. Trzeba zmienić scenerię na 3D InfinityScape. Jak nic tam nie masz to kliknij Create New.
Rekomendowane odpowiedzi