lazlo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam. Dzisiaj z własnej głupoty podłaczyłem ten odbiornik do pakietu 9,6v cos w nim zaskwierczalo poszedl dymek i tyle. Działa tylko serwo lekko warczy jest odbiornik podłaczony na 3 bateriach średnio naładowanych. Docelowo będzie bec. Czym moge go spokojnie używać czy coś się spaliło jak poszedł ten dymek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 cos w nim zaskwierczalo poszedl dymek i tyle Lepiej nie ryzykuj, kup drugi, mam kilka takich używanych - sprawnych - moge za grosze odda... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazlo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Znaczy w moim przypadku ryzyka nie ma bo będzie to ślizg którym będe pływał na wiśle. Razem z moją motorówka więc zawsze można podpłynać i wziąść model. Ale najbardziej martwi mnie wariujace serwo. Narazie odbiornik podłanczam prowizorycznie do 3 bateri energaizera aa. I właśnie tak się zachowują może to wina tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 podłaczyłem ten odbiornik do pakietu 9,6v cos w nim zaskwierczalo poszedl dymek i tyle. = spalony odbiornik = nieprzewidywalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazlo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A czy da się to naprawić jeżeli okaże się że serwo będzie dalej drgało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A czy da się to naprawić jeżeli okaże się że serwo będzie dalej drgało? Nieoplacalna operacja, nie żebym cos sugerował, poprostu szkoda na to kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Trzeba zacząć od otwarcia odbiornika i oględzin wzrokowych . Pewnie jakiś elektrolit był na 6,3V i się zbuntował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazlo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 A jaka jest cena naprawy czegoś takiego. Czy czy ktoś by się tego podjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.