Michal1977 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam Szanowne Grono Samolociaży. Na imię mi Michał .Mieszkam w Poznaniu (Ławica) ,więc samolotów kilka w swoim życiu widziałem. Wiem że mają skrzydła, kadłub, silnik i kit… ogon. Nie latałem niczym poza kilkoma latawcami i bodajże Jaskółką sklejoną własnoręcznie w roku chyba 87kupioną w Składnicy. Skleiłem też kilka plastików. W wolnych chwilach zajmuję się tym http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,20050/catid,7/limit,6/limitstart,30/ jednak hobby to wymaga dużo więcej czasu niż mogę w chwili obecnej mu poświęcić. Więc budowy zawieszone zostały do połowy roku. Okres ten chcę wykorzystać na oswojenie się z samolotowym RC Zapału jest, narzędzia są ,warsztat jest ,materiały będą ,teorii trochę liznąłem ,w drewnie czuję się świetnie, czasu troszkę się urwie i do roboty. Na pierwszy ogień pójdzie NEMO a zaraz po nim mam zamiar skleić WILGĘ z ARTEXU z napędem spalinowym. W razie jak by co to pomożecie? Czy ktoś lata w pobliżu poznania? Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam kolege na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.