Michal1977 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam Szanowne Grono Samolociaży. Na imię mi Michał .Mieszkam w Poznaniu (Ławica) ,więc samolotów kilka w swoim życiu widziałem. Wiem że mają skrzydła, kadłub, silnik i kit… ogon. Nie latałem niczym poza kilkoma latawcami i bodajże Jaskółką sklejoną własnoręcznie w roku chyba 87kupioną w Składnicy. Skleiłem też kilka plastików. W wolnych chwilach zajmuję się tym http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,293/func,view/id,20050/catid,7/limit,6/limitstart,30/ jednak hobby to wymaga dużo więcej czasu niż mogę w chwili obecnej mu poświęcić. Więc budowy zawieszone zostały do połowy roku. Okres ten chcę wykorzystać na oswojenie się z samolotowym RC Zapału jest, narzędzia są ,warsztat jest ,materiały będą ,teorii trochę liznąłem ,w drewnie czuję się świetnie, czasu troszkę się urwie i do roboty. Na pierwszy ogień pójdzie NEMO a zaraz po nim mam zamiar skleić WILGĘ z ARTEXU z napędem spalinowym. W razie jak by co to pomożecie? Czy ktoś lata w pobliżu poznania? Pozdrawiam Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.