Gość Anonymous Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam mam taki problem kolega mówi ze mode 1 to gaz po lewej a 2 kolega mówi ze mode 1 do gaz po prawej to jak jest naprawdę (mam nadajnik mx 12 i che sobie ustawić jak mój nauczyciel on ma w mode 1 czyli gaz po .......... ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Niby kasztan a kaszani . :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 :szukaj!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opisy położenia przepustnicy przy nazwach Mode są nieprawidłowe na tym obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 W mode 2 przepustnica jest z lewej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 właśnie porównałem z oryginalną instrukcją mx16 i faktycznie tu jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Piotrek2136, chyba dałeś ustawienie na śmigłowca rabbitlkr, już teraz wiem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.