Magik Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Cześć kupiłem zestaw kit Sky surfer. Kupiłem silnik, regulator, śmigło, 4 serwa sg90 i 4 mg90s (nie wiedziałem jakie) . Mam aparaturę i odbiornik, pakiet lipo. Proszę o pomoc bo chce zamówić resztę potrzebnych akcesoriów jakie kable, Bowdeny, popychacze. Pewnie to błąd, ale lubię czasami utrudniać sobie życie i specjalnie nie kupiłem art żeby wymusić nauczenie się czegoś nowego. Jeżeli możecie to doradźcie mi jakie kable mam dokupić, długości, zawiasy itd. To taki mój nowy projekt będę wdzięczny za wszystkie rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Chyba chodzi ci o przedłużacze serw, Długość jaką potrzebujesz musisz wymierzyć sam , bo nie wiem jakie długie są przy serwach które masz. Bowdeny 2 sztuki -w/g mnie dowolne 1-dno metrowe. A popychacze z w miarę sztywnego drutu 0.8 a nawet 1 mm. Są krótkie, więc waga nie ma znaczenia.Dla lepszej i łatwiejszej regulacji z jednej strony " zetka " a z drugiej mocowanie w "bałwanku " -nie pamiętam jak to się fachowo nazywa. Zawiasy z butelki PET albo jeśliś bogaty z domu, to kup te z bolcem -22 x 35 mm albo trochę mniejsze Włodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi