tomasxxx Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witam pisze tutaj bo na giełdzie bez odzewu ,czy ktos z kolegow tnie rdzenie potrzebuje skrzydla i stateczniki rozpietosc 150 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 53 minuty temu, tomasxxx napisał: Witam pisze tutaj bo na giełdzie bez odzewu ,czy ktos z kolegow tnie rdzenie potrzebuje skrzydla i stateczniki rozpietosc 150 cm A,coś więcej,profil,cięciwa,najlepiej jakis rysunek poglądowy,to się wytnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Cos typu drela supergee profil ag 45 46 47 ct W ponizszym linku sa pliki o co mi chodzi http://www.charlesriverrc.org/articles/supergee/SuperGeeII.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkosz Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Najlepsze rdzenie jakie widziałem pochodziły od Jacka, kontakt mogę podać na PW. Osobiście polecam Zone V2 jeśli chodzi o "workowe profile" chodź jest cieńszy od AG więc trudniej o odwzorowanie. Jeśli potrzebujesz jakiś materiałów skrawków itd. chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi