Patryk_352 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam! Mam ten model z tytułu i mam taki problem, przepala mi żarniki w świecach, pojeżdżę około 5 minut i świeca nadaje się do wyrzucenia, używam paliwa big Bang 16%nitro 10% oleju, miałem już kilka świec rożnych firm oraz 2 oryginalne, każda z nich padła, czemu? Oraz są z nim problemy bo bardzo ciężko odpala, nie ma siły, tak jak by się dusił... Co może mu dolegać? Proszę o pomoc oraz jak możecie to dajcie link do świecy która da rade, bo aktualnie nie mam żadnej wszystkie padły ;/ Jak będzie jakaś konfiguracja gaźnika itp. to piszcie prostym językiem bo w modelarstwie jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 pokręc iglicą od gaźnika , byc moze masz za ubogą mieszanke ( czytaj za malo paliwka) i dlatego silnik za bardzo sie grzeje i spala swiece jesli sie pomylilem to mnie poprawcie EDIT: dobra jestem tego pewien , przynajmniej ja tak mialem ze palilo swiece jak za uboga mieszanka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 jesli sie pomylilem to mnie poprawcie Jeśli dajesz komuś rady, to musisz być pewien tego co piszesz. Ludzie na tym forum nie są od poprawiania Ciebie. Jeśli nie jesteś pewien, nie dawaj takich porad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.