proximusbb Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam wszystkich mam na imię Bogumił. Swoją przygodę z modelami zacząłem mając 6 lat a wszystko to za sprawą mojego taty który zaraził mnie tym wspaniałym hobby. Obecnie studiuję awionikę, a w wolnym czasie buduję gównie szybowce i motoszybowce. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witaj. Fajne te studia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximusbb Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Studia nie tyle fajne co bardzo ciekawe Chociaż czasem pełne przygód i to nie koniecznie związanych z lotnictwem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam kolege z roku!! Oooooo taaakkkk!!!!Studia bardzo ciekawe :crazy: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam profesjonalistę! Jak to miło łączyć przyjemne z pożytecznym. pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.